het vecht concert bootjes op de vecht

Ommen krijgt zijn eigen versie van het Amsterdamse Prinsengrachtconcert.

Festival de Vecht presenteert een driedaags Festival, waarbij op 27 augustus vanaf 20.00 uur het grote spektakelstuk, het Vecht Concert zal plaatsvinden. Een groot overdekt podium op de Vecht, heel veel feestelijk verlichte boten en bootjes erom heen, een keur aan fantastische artiesten en een festivalterrein op de oevers van de Vecht met een tribune en staanplaatsen. Een ongekend groots evenement.

Het grote drijvende podium komt te liggen in de Vecht voor Hotel de Zon.

Tijdens dit evenement verschijnen op het podium grote artiesten, zoals de winnaar van het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours 2011, de japanner Masataka Goto, Roy Angelo, Trio Rosenberg & Van Mullem, Rochelle en Syb van der Ploeg en Band.

Het Vecht Concert begint met de pianoklanken van Masataka Goto. Deze pianist van wereldklasse trakteert zijn publiek op werken van Beethoven en Liszt. Dat Goto opgenomen is in het Festival programma is zeer bijzonder en alleen mogelijk geworden door de samenwerking met de organisatie van het Franz Liszt Concours en het Grachtenfestival aan de Maas. Na Goto’s optreden zal zanger Roy Angelo een romantisch repertoire ten gehore brengen met daarin een spectaculaire verrassing. Roy Angelo maakt deel uit van de zojuist verschenen cd ‘Romantic Voices’ met onder andere Il Divo, Susan Boyle, Sarah Brightman en Placido Domingo.

Ook staat de vrolijke jaren 40 muziek van de Andrew Sisters op het programma.

Daarna laten Trio Rosenberg & Van Mullem het publiek uit hun dak gaan met hun swingende jazzy gypsy muziek. Met het optreden van Rochelle heeft de organisatie van het Festival nog een supertalent binnengehaald. Rochelle is de kersverse winnares van X Factor 2011. Tijdens het Vecht Concert kan Ommen voor het eerst live kennismaken met de zeer talentvolle zangeres. Syb van der Ploeg en zijn Band zullen ter afsluiting een spetterend concert geven met populaire popsongs van toen en nu. Syb is bekend als zanger van De Kast en het tv programma ‘De beste zangers van Nederland’.

De presentatie van de avond is in handen van Ernest Beuving van het succesvolle cabaret trio Ernesto & Marcellino met Wilfried Finkers. Hij zal de avond niet op een standaard manier aan elkaar praten, maar zorgen voor veel vrolijke en hilarische momenten en met een aantal komische verrassingen tussendoor.

Kaarten voor het Vecht Concert zijn verkrijgbaar via www.festivaldevecht.nl.

Via deze website worden ook diverse arrangementen aangeboden voor bedrijven en personen, die met meer mensen willen komen kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.