Home / archiefcentraal / hervormd zangkoor zoekt nieuwe leden

hervormd zangkoor zoekt nieuwe leden

Niet op 15 augustus, maar op 5 september aanstaande start het Hervormd Zangkoor Ommen weer met de repetities voor het nieuwe zangseizoen. Naast het oefenen voor de gebruikelijke optredens verheugen de leden zich erop om te beginnen met het nieuwste oratorium van Johan Bredewout “Het nieuw Jeruzalem”, dat uitgevoerd zal worden op 9 maart 2013.

Het koor hoopt dat het net zo’n succes zal worden als de uitvoering van het oratorium Schepping, dat het koor in 2010 heeft laten horen. Daarom vraagt het koor zangers en zangeressen, die met hun stem bij willen dragen om ook Het nieuw Jeruzalem tot een groot succes te maken. Het koor repeteert op maandagavond van 8 uur tot 10 uur in het Hervormd Centrum te Ommen. Inlichtingen kun je inwinnen bij de heer B. Veurink, 0529 456503 en mevr. A. Gerrits, 0529 452227.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.