harald corte hengelkampioen de rietvoorn

Hengelsportvereniging de Rietvoorn uit Ommen heeft een nieuwe kampioen. Zijn naam: Harald Corté. Voor tenminste een jaar lang prijkt de wisselbeker op de schoorsteenmantel in huize Corté.

Ondanks dat de nieuwbakken kampioen zich in de tiende en afsluitende seniorenronde niet in de prijzen wist te vissen,had hij in voorgaande edities genoeg punten gepakt om de eindzege op te eisen. Met 1630 punten bleef Corté junior Erik Paarhuis (1610 punten) en Henk Zijsveld (1590 punten) voor.

De laatste aflevering van deze competitie werd gehouden in het Ommerkanaal. Jan Bouwhuis won met 2500 gram, voor Gerrit Corté (1300 gram) en Henk Hammer (1280 gram). De zesde ronde van de strijd om de door Vleescentrale Ommen beschikbaar gestelde cup werd een prooi voor Henk Zijsveld.

In het Coevorden-Vechtkanaal nabij de Drentse vestingstad had ‘de voorzitter’ aan 750 gram buit genoeg om de dagprijs op te eisen. Harald Corté (410 gram) en William Baarslag (340 gram) kwamen als belangrijkste concurrenten te kort. De zesde ronde van de vrouwencompetitie werd gehouden in de vijver aan de oostkant van Karwei. Ineke Klein gaf hier met 730 gram aan buit, Hennie Boerman (700 gram) en Sien Runherd (510 gram) het nakijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.