Home / archiefcentraal / getuigenoproep overval buschauffeur zwolle

getuigenoproep overval buschauffeur zwolle

. Een onbekende man maakte onder bedreiging van een mes een onbekend geldbedrag buit.

Het gaat om een getinte man, vermoedelijk van Marokkaanse afkomst, ongeveer 1.70 meter lang met een tenger postuur. Hij heeft halflang donker krullend haar en een lang smal gezicht met donkere ogen. Hij is ongeveer 25 jaar oud. Hij droeg een witte cap, een zwarte dikke gewatteerde jas en een donkere broek.

De man is weggelopen in de richting van de Rijnlaan. De buschauffeur had de overvaller kort daarvoor ook gezien op de Waallaan. De politie roept getuigen, of mensen die iets gezien hebben wat te maken kan hebben met de overval, op zich te melden via 0900-8844. Op het moment van de overval zaten er geen andere passagiers in de bus.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.