geslaagde sponsordag bij vv marienberg

Voor de veertig aanwezige sponsors stonden rond de klok van drie uur bij het startpunt, Café-Restaurant ‘Den Mariënberger’ drie bierfietsen klaar. Alleen de bestuurders hadden een gemakkelijke middag, de overige fietsers moesten flink aan de bak, zo eenvoudig trap je nog niet zo’n kroeg op wielen weg. Na een paar honderd meters was de eerste tussenstop al en met een verder rustige spoed werd Total Outdoor in Rheeze bereikt. Hier kon men quad rijden enboogschieten. Oud-voorzitter Jan Noeverman nam de bocht iets te kort en ging over de kop met zijnq maar bleef gelukkig ongedeerd.

Na het sportieve gedeelte ging het gezelschap op voor de laatste beklimming, er werd gekoerst richting Vakantieverblijf ‘De Beerze Bulten’. Jan en Gerrit-Jan Hagedoorn had het indrukwekkende gezelschap namelijk uitgenodigd voor een koud- en warm buffet. Nadat in Beerze eerst nog twee bierfietsen met elkaar in de clinch kwamen werd er toch op tijd aangemeerd voor het culinaire buffet.

Tijdens het eten sprak voorzitter Wim Hutten het gezelschap toe en gaf kort de laatste stand van zaken weer omtrent de verbouwing(en) op sportpark ‘Het Westerpark’. Ondermeer door de sponsoring kunnen deze zaken van de grond komen. Hutten roemde daarom de financiële injecties van onze sponsors en was trots op het feit dat sommige gulle gevers al tientallen jaren lang het clupje aan het kanaal ondersteunt met ‘muntjes’.

Naderhand werd er afgepilst bij het beginpunt wat nu als eindpunt werd bestempeld door het uitgelaten stel. Het was een zeer sportieve dag waar het ‘luie’ zweet goed los kwam, maar na gedane inspanning was het natje en het droogje van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.