Home / archiefcentraal / geerts boerenmix wederom winnaar zomarfeest

geerts boerenmix wederom winnaar zomarfeest

De organisatie had de zaken weer uitstekend voor elkaar. Blijkbaar hadden ze ook een belletje gepleegd met ene Paulusma uit Friesland want de regen bleef hangen in de lucht en koos pas zaterdagavond laat het ruime sop maar toen was iedereen onderdak in de mega grote roodwitte feesttent om te luisteren naar de Spitfire’s die drie dagen Zomarfeest passend en in stijl afsloot.

Donderdag begon het feest met touwtrekken. In de kleine finale verloor Geert’s Boerenmix van de Oordtstraat. De finale ging tussen het Viaduct en de sterke mannen van de Beerzerhaar. Aan het touw van de Beerzerhaar hing zichtbaar meer gewicht en zij wonnen dan ook het eerste onderdeel.

Vrijdagavond was de bonte avond, eerst voor de kleintje en rond de klok van negen uur mochten de ouderen opdraven. Oude muziekhelden werden door de van Alewijkstraat onder het stof vandaan gehaald. Dode muzikanten werden tot leven gewekt en onder andere Herman Brood, Kurt Cobain, Michael Jackson en Sugar Lee Hooper traden nog één keer op voor een uitzinnig publiek. De bonte avond werd dan ook terecht gewonnen door de Van Alewijkstraat.

De afsluitende zeskamp op zaterdag moest de beslissing brengen. De strijd ging tussen het Viaduct en Geert’s Boerenmix. Uiteindelijk bleek de zege voor het Viaduct een brug te ver en mocht teamcaptain Martijn v/d Hoeven zaterdagavond laat de felbegeerde wisselbeker tonen aan de enigszins teleurgestelde concurrentie. Het bleef nog lang erg gezellig op het oude sportveld in Beerzerveld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.