Home / archiefcentraal / geen zomerreces voor de stuwzangers

geen zomerreces voor de stuwzangers

De Stuwzangers staan bekend om hun gezelligheid. Zondag 24 juli volgt een openbaar optreden in Partycentrum ‘Het Boskamp’. Bij goed weer zal dit buiten plaats vinden, maar anders wordt het een binnen optreden. Aanvang van de show is om 14.30 uur

.

Woensdag 27 juli worden ‘de tenten’ opgeslagen bij Pizzeria ‘La dolce Vita’ in Ommen. Aanvang van dit buitengebeuren is om 18.00 uur. Ook is het Shantykoor aanwezig tijdens de Blauwe Bogendagen in Dalfsen op woensdag 29 juli. Het eerste optreden begint om 19.00 uur. Meer informatie? klik op: www.destuwzangers.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.