Home / archiefcentraal / fietsen rondom vilsteren

fietsen rondom vilsteren

De fietstocht staat gepland voor zondag 10 juli, met een afstand van ongeveer 27 kilometer. Starten kan tussen 10.00 uur en 13.00 uur naast de kerk. Tegen betaling van 3,00 euro per persoon ontvang je een uitgebreide routebeschrijving. Voor kinderen is er een gereduceerd tarief van 1,50 euro per kind.

Na afloop van de fietstocht is er de gelegenheid om iets te drinken in het landgoedcentrum. De opbrengst van deze activiteit komt geheel ten goede aan het restauratiefonds van de Willibrorduskerk. Bij slecht weer is er de mogelijkheid om ‘s morgens te informeren bij de activiteitencommissie of de fietstocht doorgaat. Informatie is te verkrijgen bij; G. rietman 0529 − 458584, H. Bloo 0529 − 458506 of via M. Veltmaat 0529 − 458502.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.