Home / archiefcentraal / feest rond de regge

feest rond de regge

Vrijdagmiddag wordt er vanaf 14.00 uur een kindermiddag gehouden en ‘s avonds is er om 20.00 uur een Playbackshow. Zaterdagavond om 19.00 uur is er Boegspriet lopen boven de Regge. Ook wordt er het onderdeel freewheelen uit het bekende televisieprogramma ‘Te land, ter zee en in de lucht’ gehouden. Volgens de organisatie kan iedereen hier aan deelnemen. De avond wordt besloten met een gezellig feest in de tent welke staat op het speelveldje aan de Lemelerweg nabij café-restaurant Nieuwe Brug.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.