Home / archiefcentraal / familie kampman krijgt rtl4 op bezoek

familie kampman krijgt rtl4 op bezoek

Door toedoen van hun zoons Giorgis en Dessalin kwam het programma ‘Ik kom bij je eten’ binnenvallen om te barbequen. Gerjanne verteld; ” In juni had Giorgis een oproep gezien op TV van dit programma, en hij vond dat wij een etentje hadden verdiend. Hij en Dessalin zijn geadopteerd uit Ethiopie en omdat zij zich zo blij en gelukkig voelen bij ons, heeft Giorgis een mailtje gestuurd naar de redactie van RTL4.”

“Alles ging heel stiekem, met medeweten van een aantal familieleden. Ik was dan ook compleet verbijsterd toen de bel ging en er allemaal camera’s voor mijn neus stonden. Het is een hele leuke middag geworden met het team van RTL4 en en een kok die een heerlijke BBQ bereidde. Ik ben toch wel trots op mijn jongens dat ze dit allemaal zelf geregeld hebben. Jan en ik hebben helemaal niets doorgehad. “

De uitzending van ‘Ik kom bij je eten’ met familie Kampman is dinsdagavond om 20.00 uur te zien op RTL4.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.