familie balint winnaar hotellbon zwemvierdaagse

Door Nanda van Spijker– Het is leuk deze elk jaar weer te houden, de reacties zijn altijd goed.” Vaste prik op de donderdag is het schatduiken, maar ook spijkerbroek hangen is een groot succes, volgens de voorzitter. “Als deze er nog niet staat, wordt er steevast om gevraagd door de kinderen.”

De drijvende krachten achter de zwemvierdaagse zijn de vele vrijwilligers. “Dankzij deze mensen kan dit evenement plaatsvinden. Zonder hun hulp en inzet zouden we het niet redden,” vertelt Herma. Vrijdagavond was de laatste avond van de zwemvierdaagse en dit werd afgesloten onder een stralend zonnetje met een ballonnenwedstrijd. “Dit jaar houdt de club een ook grote verloting om extra inkomsten te creëren voor het aanschaffen van zwemattributen voor de training,” aldus voorzitter Steenbergen.

De trekking van de grote verloting vond vrijdagavond 15 juli plaats. Er waren 34 prijzen te vergeven, met als hoofdprijs een overnachting voor twee personen in Hotel De Koperen Hoogte, deze is gewonnen door Familie Balint uit Nieuwleusen. De dinerbon van restaurant De Viersprong is gewonnen door Familie van Lennep eveneens uit Nieuwleusen. Dinsdag 19 juli worden de prijzen officieel overhandigd door de Zwem&Poloclub.

Vrijdagavond werden ook de prijzen uitgedeeld aan de deelnemers van het spijkerbroek hangen. Jasper van Veen kreeg de eerste prijs in de categorie elf jaar en ouder. Zijn tijd was vier minuten en veertien seconden. Nicole Vink was de winnaar met een tijd van drie minuten en 6 seconden in leeftijdscategorie onder de elf jaar. Een knappe prestatie, volgens de organisatoren. Na afloop van de zwemvierdaagse was er een barbecue voor alle vrijwilligers bij het zwembad.

Kleurplaten kunnen tot aanstaande dinsdag 19 juli worden ingeleverd, waarna de jury de mooiste inzending zal belonen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.