excelsior beloond met vijf eerste prijzen

Als eerste stond de show van de majorettes op het programma. Onder leiding van Rianne Hulsegge werd een team show voor de jury uitgevoerd wat resulteerde in een eerste prijs en het hoogste aantal punten in hun categorie. Dit werd beloond met de groepsbeker. Vervolgens was het de beurt aan het fanfareorkest welke onder leiding van Jan Jager stilstaand Absolute Abba uitvoerde. Aansluitend werd onder leiding van tambour-maître Berry Pannen marcherend Ballistic Brass gespeeld. Het gehele optreden werd met een eerste prijs beoordeeld wat ook resulteerde in een groepsbeker.

De minirettegroep van Excelsior was voor deze dag opgedeeld in twee groepen. Anita Boesenkool en Anja Pannen hadden hier voor gekozen om de oudere meiden binnen de groep een extra uitdaging te bieden. Beide optredens konden rekenen op een goede waardering en resulteerden daardoor in twee eerste prijzen. Tot slot was het de beurt aan de Marching Percussion Band die stilstaand Instant Carmen speelde. Dit onder de leiding van Han Peter Mentjox. Vervolgens werd onder leiding van de tambour-maître Clocks uitgevoerd. Ook dit optreden werd met een eerste prijs beloond.

Het eindresultaat van een lange festivaldag: vijf eerste prijzen en twee groepsprijzen. Dit werd door de hele vereniging tijdens een afsluitende feestavond gevierd. Hierbij werd genoten van een heerlijk buffet verzorgd door Henk´s ‘Keuken op stelten’. Tijdens deze avond waren ook enkele ereleden aanwezig. Het eerstvolgende optreden van Excelsior is op 15 juli aanstaande. Samen met Polyhymnia uit Lemelerveld en Crescendo Excelsior uit Nieuwleusen geven de fanfare en het leerlingenorkest een Mega zomeravondconcert op het Kerkplein in Dalfsen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.