Home / archiefcentraal / duif anne wassens als eerste geklokt

duif anne wassens als eerste geklokt

Gerrit Kruitbosch wederom nummer 1, combinatie Maarten en Harrie Koggel nummer 2, Gerri Meijer nummer 3 en 7 tot en met 10, Herman Strikkers nummer 4 en een geweldige prestatie van jeugdlid Luc Klumper plaats 5 en 6.

In verband met de weersomstandigheden werden de oude duiven vanuit midden Frankrijk, Pithiviers, pas op zondagochtend om 7.45 uur gelost. Anne Wassens klokte zijn eerste duif om 15.24 uur en had tevens de vierde plaats, Stiin vdr. Vegt plaats 2, 6 en 10, Nico Klumper plaats 3, 5 en 9, combinatie Jan-Willem en Gait-Willem Keizer plaats 7 en Maarten en Harrie Koggel plaats 8.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.