Home / archiefcentraal / doe meer met je bloemen

doe meer met je bloemen

Maandag en dinsdagavond is voor deelnemers met enige ervaring terwijl op de dinsdag ook beginners kunnen deelnemen aan de cursus. Woensdagavond is het de beurt aan de gevorderden. Zij nemen eigen materialen mee en maken prachtige creaties naar aanleiding van een thema. Houd je van bloemen en zoek je naar meer variatie, dan zijn deze cursussen een mooie en tevens erg gezellige gelegenheid. Informatie via Betsie Grondman 06 21656604. Inlichtingen en tevens mogelijkheid tot opgave via onze website: ommen.groei.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.