Home / archiefcentraal / de eerste editie van de geneeswijzerbeurs

de eerste editie van de geneeswijzerbeurs

Door een gevarieerd aanbod van diverse behandelmethoden en behandeltechnieken, geneeswijzen, geneeskunst en therapieën te tonen en te laten ervaren, is deze beurs uitermate geschikt voor de open-minded bezoeker.

De organisatoren melden: “Je bent een therapeut die graag lokaal meer bekendheid wilt. Je wil je midden tussen je doelgroep bewegen en er zeker van zijn dat iedereen die op zoek is naar je behandelmethode contact met je krijgt. Je wil meer mensen helpen en laten weten dat je iets voor hen kunt betekenen. Je wil je kennis uitbreiden en van gedachten wisselen met collega’s. Je wil een cursus volgen hoe je het meeste uit uw beursdeelname kunt halen. Je wil aan deze beurs een klein bedrag besteden. Je weet dat een kans pas een kans is als je een mogelijkheid aangrijpt. Dan is dit een uitgelezen kans.”

Voordelige stands

Een uitstekende locatie voor exposant en bezoeker. De organisatie heeft gekozen voor deze locatie omdat het een prachtige beursvloer heeft en dito stands. Makkelijk bereikbaar en het parkeren is gratis. Er zijn ca. 27 standplaatsen vanaf 6m2. Een vierkante meterprijs inclusief standbouw, tafel twee stoelen kost je slechts 25,00 euro.

In ruil voor deze riante aanbieding, vraagt de organisatie van de beurs jou een gezellige, sfeervolle aankleding met veel acties en demo’s. Verder verwachten zij dat jij al uw relaties en uw branchevereniging op de hoogte brengt, dat doet de exposant naast jou ook, het werkt tweeledig. SOONER Events zorgt ervoor dat diverse vakbladen, lokale kranten, websites en verenigingen aandacht zullen besteden aan deze beurs, zodat de consumenten op de hoogte worden gebracht.

Meer informatie

Informatie over deelname aan de beurs als exposant of bezoeker en over de mogelijkheid voor het houden van een workshop of lezing, verwijst de beursorganisatie je graag naar de site www.geneeswijzerbeurs.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.