Home / archiefcentraal / de broederband geeft vakantieconcert

de broederband geeft vakantieconcert

. Zowel het fanfareorkest als de leerlingen van de basisscholen zullen voor u optreden.

Er is een leuk programma ingestudeerd met vlotte in het gehoor liggende muziek, zoals een K3 medley en de bekende ABBA tunes. Ook de leerlingen die les krijgen op de basisscholen in Beerzerveld en Marienberg zullen laten horen wat ze de afgelopen tijd hebben geleerd.

Het vakantieconcert wordt gehouden op het schoolplein van Basisschool De Hoekstee in Beerzerveld en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Het traditionele zomeravondconcert van De Broederband op Landgoed Beerze is wegens omstandigheden verplaatst naar zaterdag 10 september 2011.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.