Home / archiefcentraal / de bissingh bustour gaat van start

de bissingh bustour gaat van start

Afgelopen maandag was de aftrap. Het Bissingh-bestuur en enkele journalisten mochten de ‘proefrit’ van de Bissingh Bus Tour maken. Menig aanwezige, die het gebied toch wel aardig kent, was onder de indruk waar de bus langs ging. Ook was er een stop onderweg, maar de schapen van de schaapskooi ontbraken op dat punt, die er op de Bissingh-woensdagen echter wel bij zullen zijn. De pers was onder de indruk en is ervan overtuigd dat de Bissingh Bus Tour een toevoeging is voor de Bissingh-woensdagen. Tijdens deze dagen zal een bekende Ommenaar met anekdotes en andere leuke verhalen de aanwezigen het één en ander vertellen over het mooie Ommen. De kaartverkoop is iedere woensdag bij de muziekkoepel op de Markt. Het buskaartje is bij terugkomst tevens een tegoedbon voor een kop koffie op het terras in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.