Home / archiefcentraal / controle door politie anwb en belastingdienst

controle door politie anwb en belastingdienst

De politie werkte hierbij samen met de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, de Provincie Overijssel en de ANWB. De doelstelling van de controle was het bevorderen van de verkeersveiligheid, de controle op alcohol en de controle op technische gebruikseisen van auto’s en aanhangwagens.

Er werden diverse bekeuringen uitgeschreven voor onder andere niet-handsfree bellen (5), niet op de eerste vordering tonen van het rijbewijs (14), gladde banden (6), niet op eerste vordering tonen van het kentekenbewijs (2), en het niet dragen van de gordel (2).

Ook heeft de ANWB ongeveer vijftien ondeugdelijke lampjes vervangen, waarvoor niet bekeurd is. De Belastingdienst heeft onder andere twee bestuurders bekeurd voor het misbruik maken van het handelaarskenteken en BPM. In totaal kon de belastingdienst een bedrag van 54.360,- euro aan openstaande belastingschulden innen. Er werden negen auto’s in beslag genomen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.