concert soli deo gloria in bostheater

Dat de Vechtstad een aardig toontje meeblaast in de muziekwereld is als het intrappen van een open deur. Drie korpsen binnen de stadskern spreken wat dat betreft voor zich. En wat is er mooier dan spelen voor eigen publiek, op steenworp afstand van huis. Op zaterdagavond 9 juli om 19.30 uur geeft het orkest van Soli Deo Gloria een concert in het bostheater op de Besthmenerberg.

Het B-orkest opent het muzikale festijn. Daarna spelen het B- en A-orkest gezamenlijk een paar stukken spelen, waarna het A-orkest het concert afsluit. Beide onderdelen van SDG staan onder leiding van dirigent Jan Schoonhoven uit Oudleusen. Er wordt een bont muzikaal palet gepresenteerd, variërend van Kyteman tot filmmuziek en van marsklanken tot Mary Poppins.

De toegang is gratis en er is volop gelegenheid te parkeren in de nabijheid van het amfitheater en de route is vanaf de ingang van de camping met pijlen aangegeven. Ook staan vrijwilligers van de stichting paraat om belangstellenden de weg te wijzen. Zie ook website www.bostheaterommen.nl voor meer informatie en hierop de link naar de site van Soli Deo Gloria. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt met hulp van de Rabobank, gemeente Ommen, Vodafone en Lionsclub Ommen/Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.