Home / archiefcentraal / circus fiesta op bezoek bij de pallegarste

circus fiesta op bezoek bij de pallegarste

Circus Fiësta slaat komende donderdag 4 augustus haar tenten aan de Pallegarsteweg op in Mariënberg. Vanaf 19.00 uur presenteert het Circus een geweldige voorstelling voor jong en oud. Onder andere met paarden dressuur, kleine dieren, lachwekkende clowns, magnifieke acrobatiek, illusie show en ook diverse artiesten uit het populaire RTL 4 programma Holland’s Got Talent zullen voor het voetlicht treden op het evenementen terrein van vakantieverblijf ‘De Pallegarste’.

Het is feest op de camping en jij kunt er bij zijn met je vrienden, ouders, opa’s of oma’s. Voorkom teleurstelling en reserveer nu al je kaarten via info@depallegarste.nl Kaarten zijn ook te koop ’s avonds aan de kassa.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.