Home / archiefcentraal / brullende autos op autorodeo oudleusen

brullende autos op autorodeo oudleusen

Om 10.00 uur zal het gebrul en gekraak losbarsten en zullen honderd auto`s weer een poging doen om een ander zo snel mogelijk de vernieling in te helpen. De winnaars van vorig jaar zijn ook weer aanwezig. Er zal gereden worden in de lichtere klasse en een zware klasse. Voor beide poules zijn vijf bekers beschikbaar met geldprijzen en voor de beste dame is er een beker beschikbaar gesteld.

Voor de kinderen staat er een luchtkussen zodat de ouderen kunnen genieten van de capriolen van de deelnemers. Ook is er een discotheek aanwezig om de gezelligheid te verhogen. Het parkeren is achter bij het pompstation en het Chinees Restaurant. Voor de fietsers is op het terrein een plaats vrij gehouden om te parkeren.

Om ongeveer 16.00 uur zal het rustig worden aan de Hessenweg en de auto`s weer worden meegenomen voor de volgende race.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.