brandweer schiet bemanning te hulp

De bemanning van het bootje zat rustig in het zonnetje te wachten op de komst van de brandweer. Het uitgerukte hulpverleningsvoertuig met daarop het bootje, liet de boot aan de strandkant te water.Een van de brandweermannen is hiermee naar het half gezonken bootje gevaren, en heeft de bemanning inclusief wat waardevolle spullen als eerste in veiligheid gebracht.

Toen alle overige spullen(afgezien van een groot vat met 800 liter bestrijdingsmiddel) ook uit de boot was, kon de bergingsactie van de boot beginnen. Iets wat in eerste instantie een “simpel” klusje leek, bleek in de praktijk toch een stuk ingewikkelder. Toen men met behulp van shorbanden en een ver-reiker de boot naar de kant probeerde te trekken, gebeurde er iets onverwachts.

De boot kieperde om, en kwam op z’n kop in het water terecht, waarna hij muurvast aan de bodem lag.

Toen bleek dat de brandweer niks meer kon doen, zijn zij weer ingerukt. Een ander bedrjif zal zich verder ontfermen over de berging van het bootje, wel is zeker dat dit nog een lange tijd in beslag zal nemen.De bemanning van het bootje kon zelf nog wel lachen om de hele situatie.

(Bron: www.rvfotografie.com)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.