Home / archiefcentraal / bouwhuis biedt kansen in transportsector

bouwhuis biedt kansen in transportsector

Kandidaten in de provincie Overijssel en Noord Gelderland die langer dan 1 jaar werkloos zijn kunnen zich volledig laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur. De kandidaten worden opgeleid tot vrachtwagenchauffeur (rijbewijs C en vakbekwaamheid). De opleiding wordt verzorgd door autorijschool Blok Huls te Zwolle en volledig vergoed door het UWV WERKbedrijf.

Kandidaten die zich aanmelden en voldoen aan de gestelde criteria zijn gegarandeerd van werk.Tijdens hun opleiding gaan de kandidaten al parttime werken bij hun nieuwe werkgever om zo het bedrijf goed te leren kennen. Werkgevers kunnen profiteren van recent opgeleide en gemotiveerde krachten. De werkgever heeft na de opleidingsperiode een kersvers opgeleide werknemer die al is ingewerkt binnen het bedrijf. De werknemer is verzekerd van werk na zijn/haar chauffeursopleiding.

Aanmelden is mogelijk van 1 juli tot 1 oktober 2011. De eerste kandidaten hebben zich inmiddels al aangemeld. Meer informatie is te zien op www.bouwhuisbedrijven.nl of www.blokhuls.nl . Bouwhuis Re-integratiediensten B.V. is telefonisch bereikbaar onder nummer 0529 – 48 44 18 of via email: info@bouwhuisbedrijven.nl

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.