bouwhuis biedt kansen in transportsector

Kandidaten in de provincie Overijssel en Noord Gelderland die langer dan 1 jaar werkloos zijn kunnen zich volledig laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur. De kandidaten worden opgeleid tot vrachtwagenchauffeur (rijbewijs C en vakbekwaamheid). De opleiding wordt verzorgd door autorijschool Blok Huls te Zwolle en volledig vergoed door het UWV WERKbedrijf.

Kandidaten die zich aanmelden en voldoen aan de gestelde criteria zijn gegarandeerd van werk.Tijdens hun opleiding gaan de kandidaten al parttime werken bij hun nieuwe werkgever om zo het bedrijf goed te leren kennen. Werkgevers kunnen profiteren van recent opgeleide en gemotiveerde krachten. De werkgever heeft na de opleidingsperiode een kersvers opgeleide werknemer die al is ingewerkt binnen het bedrijf. De werknemer is verzekerd van werk na zijn/haar chauffeursopleiding.

Aanmelden is mogelijk van 1 juli tot 1 oktober 2011. De eerste kandidaten hebben zich inmiddels al aangemeld. Meer informatie is te zien op www.bouwhuisbedrijven.nl of www.blokhuls.nl . Bouwhuis Re-integratiediensten B.V. is telefonisch bereikbaar onder nummer 0529 – 48 44 18 of via email: info@bouwhuisbedrijven.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.