Home / archiefcentraal / beschonken bestuurder rijdt fietser aan

beschonken bestuurder rijdt fietser aan

Een 23-jarige automobilist uit Lemelerveld zag de fietser vermoedelijk over het hoofd bij het oversteken van een kruising. Als gevolg van de aanrijding liep de fietser onder andere een gebroken kaak op. De bestuurder van de auto moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat de man teveel gedronken had. Hij blies 420 ug/l. Omdat het een beginnende bestuurder betrof, werd zijn rijbewijs ingevorderd. Daarnaast krijgt de man een proces-verbaal. Voor beginnend bestuurder gelden andere regels dan voor gevorderde bestuurders.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.