Home / archiefcentraal / bazaar bij cbs hoogengraven

bazaar bij cbs hoogengraven

De opbrengst gaat naar de Stichting ‘Hoogengraven in beweging’. Deze stichting zet zich in voor de realisatie van een centrale en uitdagende kinderspeel- en sportvoorziening in Hoogengraven. Het bewegen door kinderen wordt hiermee gestimuleerd en de leefbaarheid in de buurtschappen rondom Hoogengraven krijgt een nieuwe impuls. De basisschool heeft hiervoor een deel van haar terrein ter beschikking gesteld.

Er staan veel activiteiten op het programma zoals een kinderrommelmarkt, pony rijden, oud Hollandse spelletjes, rad van fortuin, heel veel marktkramen met allerlei hebbedingetjes, spijker slaan, knuffelhoek, spijkerbroekhangen en er staat een pringkussen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Er zijn veel prijzen te verdienen, beschikbaar gesteld door de plaatselijke ondernemers.

Dankzij bijdragen die de stichting al mocht ontvangen, zijn er afgelopen zaterdag een aantal speeltoestellen geplaatst. Het gaat om twee kleuterschommels, een buitenklas, een panna-veld en een prachtige kabelbaan. De klus werd geklaard door een aantal enthousiaste vrijwilligers uit de buurtschappen

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.