Home / archiefcentraal / auto te water in bergentheim

auto te water in bergentheim

Aan de Kanaalweg West in Bergentheim raakte in de nacht van dinsdag op woensdag een auto te water. De bestuurder, een 19-jarige man uit Bergentheim, was uit de auto en op de kant alwaar hij door ambulancepersoneel werd onderzocht.

Hij verklaarde dat hij moest uitwijken voor een ree en daarom moest remmen. Hij kwam vervolgens in de berm terecht en kwam vervolgens met de auto in het kanaal terecht. Bij de blaasproef blies de man een P. De man werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij een nacht ter observatie moest blijven.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.