amber alert voor vermist meisje 17

Het 17-jarige kind vertrok donderdag rond 14.45 uur per fiets vanaf een paardenfokkerij aan de Nolweg in Schelluinen. Toen ze later die avond niet thuiskwam, zochten haar ouders contact met de politie. Haar roze damesfiets werd donderdagavond op slot teruggevonden bij winkelcentrum Hoogvliet in Boven-Hardinxveld.

Amber Alerts worden alleen verstuurd bij urgente vermissingen van kinderen. Ongeveer vijf keer per jaar wordt een dergelijke oproep verzonden. Honderdduizenden mensen in Nederland die zich ervoor hebben aangemeld ontvangen een Amber Alert. Ook verschijnt de oproep bij verschillende media.

Melanie van den Heerik heeft donkerbruin haar en een stevig postuur. Op de dag van haar verdwijning droeg ze een bruine paardrijbroek, een wit shirt met korte mouwen, een roze bodywarmer met de afbeelding van een paard en zwarte gympen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.