afscheid heer slettenhaar vechtdal college

Na 41 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, gaat Han Slettenhaar gebruik maken van de FPU.

Zijn onderwijsloopbaan startte in september 1970 aan de Johan Seckelschool te Ommen. In 1976 kwam hij werken bij De Stadsmars, later het Regge-Vecht College gevolgd door het Vechtdal College.

Han heeft diverse functies gehad tijdens zijn loopbaan bij het Vechtdal College. Naast docent Nederlands, aardrijkskunde en geschiedenis was hij onder andere een periode brugklascoördinator, mentor, lid van de personeelsraad en oudercommissie en was hij lid van de staf van de Stadsmars en later van het Vechtdal College. Han Slettenhaar: “Ik ben niet bang dat ik me ga vervelen, naast het genieten van de kinderen en kleinkinderen, heb ik nog veel werk thuis te doen. Zo liggen er nog veel foto’s in schoenendozen te wachten om ingeplakt te worden. Maar eerst ga ik genieten van een vakantie in Frankrijk samen met mijn vrouw Liesbeth”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.