Home / archiefcentraal / acovanelderen succes in steenwijk en wierden

acovanelderen succes in steenwijk en wierden

Wallenloop

Op de 5000 meter moest Giny Dunnewind de kop delen, zij kon met de kopgroep goed mee en finishte als tweede in een 20.29. Ineke Nawijn, net terug van een kuit-blessure, werd netjes zesde in een 24.38. Annemarie Wessels scoorde een 25.07 en Geertje Boelen een 30.10.

Wiezoloop

Op de 1K-runaway presteerden de zusjes Floortje- en Emilie hoog in hun klasse, Floortje finishte in 4.10 en Emilie in een snelle 3.51.Marije Dankelman en Jari Kouwen namen de 2500 meter voor hun rekening, Marije werd netjes vierde in een 9.55 en Jari passeerde de finish in 12.25.

Bij de 5000 meter was het volle bak, met 700 deelnemers aan de start was de ACO-score hoog.Voor Jan Groot, in opbouw voor de Berlijn-marathon, was deze afstand een snelheidstest, hij pakte de vierde plaats in zijn klasse en liep een snelle 17.34. Bij de master-dames kwamen Astrid van Velden en Giny Dunnewind als eerste en tweede over de finish, in 19.46 en 20.04. Yvonne Meijer en Ella Herbrink finishten in een 21.15 en 27.08 .

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.