Home / archiefcentraal / aangehouden voor rijden onder invloed

aangehouden voor rijden onder invloed

Op 27 juli is een 44-jarige automobilist uit Dalfsen aangehouden voor rijden onder invloed. Bij een controle op de Dommelerdijk bleek dat hij teveel alcohol gedronken had. Zijn blaastest in het politiebureau bevestigde dat met een score van 265 ug/l. De man kreeg een rijverbod en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Korte tijd later werd die nacht op de Kringsloot-West een 38-jarige autobestuurder uit Dalfsen gecontroleerd die teveel gedronken had. Hij blies in het politiebureau 260 ug/l. Ook hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.