Home / archiefcentraal / 15 jarige verdacht van koperdiefstal

15 jarige verdacht van koperdiefstal

De politie kreeg de melding dat twee jongens op de Tormentilweg reden met een sporttas met daarin diverse koperkabels. Bij het zien van de politie ging één jongen er op een scooter vandoor. De 15-jarige jongen fietste ook direct weg, maar kon even later aangehouden worden. De jongen bleek ook op een elektrische fiets te zitten die vermoedelijk van diefstal afkomstig is. De jongen werd voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.