Home / archiefcentraal / zwemvierdaagse in nieuwleusen

zwemvierdaagse in nieuwleusen

Iedereen is welkom om op deze dagen tussen 18.30 uur en 20.00 uur te komen zwemmen. De toegang tot het bad is vrij. Kinderen tot 12 jaar zwemmen dagelijks 12 baantjes, iedereen van 12 jaar en ouder zwemt 20 baantjes. Ook wie liever op een rustiger moment zwemt, kan zich aanmelden. Zij kunnen ’s morgens hun baantjes zwemmen. Op deze manier kan de zwemvierdaagse voor iedereen een sportief evenement zijn.

Aanmelden kan bij zwembad “De Meule” op de volgende momenten:Dinsdag 5 juli tussen 18.00 uur en 20.00 uur tijdens de training van Z&PC Nieuwleusen en op woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 juli tussen 15.30 uur en 16.30 uur. Bij inschrijving tijdens deze dagen kost deelname 5 euro per persoon. Daarna zijn de kosten 6 euro per persoon.

Rond het bad worden wij dagelijks allerlei activiteiten georganiseerd. Deze staan dit jaar in het teken van het 45-jarig bestaan van de club.

Vrijdag 15 juli wordt de zwemvierdaagse afgesloten met de trekking van de verloting. De hoofdprijs is dit jaar een overnachting voor twee personen in De Koperen Hoogte, de eerste prijs is een diner voor twee personen bij restaurant De Viersprong in Nieuwleusen. Natuurlijk zijn er nog vele andere leuke prijzen. Loten zijn te koop bij de leden tijdens de zwemvierdaagse.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest eerste bekerwedstrijd ASC’62 speelde de eerste bekerwedstrijd uit tegen BWO in Hengelo en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.