Home / archiefcentraal / zomerse kinderdisco bij punt

zomerse kinderdisco bij punt

De maandelijkse kinderdisco voor de groepen zes, zeven en acht wordt gehouden op vrijdag 1 juli in het Jongerencentrum Punt in Ommen. Het thema is dit keer zomers, dus trek je zonnigste outfit aan, misschien is er wel een leuke prijs mee te verdienen, volgens de organisatie.

De entree is gratis en bij binnenkomst krijgen de kinderen een drankje. De avond duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Mirjam Folkersma, Landstede Welzijn Ommen, 0529-450827 of via mfolkersma@landstede.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.