zomeravondvolleybaltoernooi dalvo succesvol

De 52e editie van het DALVO – UNIVÉ zomeravondvolleybaltoernooi was, met 45 deelnemende teams, opnieuw een groot succes. Zeven avonden, veel sportiviteit, veel blijde gezichten en een goede organisatie door volleybalvereniging Dalvo. Dé ingrediënten voor wéér een fijn toernooi. “Het was weer fijn om mee te kunnen doen” en “tot volgend jaar” waren veel gehoorde opmerkingen.

In de heren A poule was het tot de laatste wedstrijden onzeker wie de finale zouden spelen. Uiteindelijk waren het Hinnik en Power die voor het kampioenschap gingen. Voor een volle tribune was het Hinnik dat met 25 – 10 en 25 – 23 aan het langste eind trok en dus de kampioen van 2011 is. Power werd eervol tweede. De heren B poule leverde een verrassende winnaar op. In een spannende finale waren de

Moaten met 21–25, 25-12 en 25-10 de baas over Lammedammadoendan.

Bij de dames A poule is het de laatste jaren stuivertje wisselen tussen The Playboys (kampioen 2010) en Knurft (Lemelerveld). Ditmaal was Knurft met 25-16 en 25-10 te sterk voor The Playboys. De dames B finale ging tussen de nummer1 in de poule, Toucher en de nummer 2 `t Overschot. Het eindschot van `t Overschot was met 25-12 en 25-23 iets beter.

Nummer 1 van de gemengde A poule, 3 x Niks was van plan om kampioen te worden maar kon het in een mooie finale niet bolwerken tegen De Tijgerbollen.Eindstand De Tijgerbollen – 3 x Niks, 25-22 en 25-17.

Het leeftijdsverschil in de gemengde B poule tussen The Young Ones en Mixed Hands is eigenlijk niet zo groot maar toch wisten The Young Ones in een mooie finale met 18-25 en 25-18 en 15-13 te winnen en zijn dus kampioen. Eervol tweede Mixed Hands. De Musjes, uit hoe kan het anders de Mussenkamp, wonnen de finale in de gemengde C poule met 25-14 en 25-15 van de Tornado`s en zijn dus kampioen.

Dalvo bedankte toernooi sponsor Univé en de veldsponsoren Ardesch Interors, Mooi Rivier Brasserie aan de Oever, Keukenhuys Dalfsen, Wijnberger Mannenmode, Toyota van Leussen, Univé en Spoda voor hun financiële steun aan het toernooi.

Het 53e Dalvo – Univé zomeravondvolleybaltoernooi zal in 2012 zeer waarschijnlijk gehouden worden van dinsdag 22 mei tot en met vrijdag 1 juni. De eindstanden van 2011 zijn te vinden op www.dalvo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.