Home / archiefcentraal / zomeractiviteiten in juni voor senioren

zomeractiviteiten in juni voor senioren

Ouderenochtend/soos

Nieuwleusen

Op dinsdag- en donderdagochtend is er in ‘de Olmen’ in Nieuwleusen ouderensoos. Hier worden gezellig spelletjes gedaan en wanneer je je hiervoor opgeeft kunt u na afloop gebruik maken van een warme maaltijd.

Hoonhorst

Ook in Hoonhorst vindt een keer per veertien dagen in zaal Kappers een gezellige ouderenochtend plaats met mogelijkheid tot spelletjes, schilderen, etcetera. Na afloop een warme maaltijd bij zaal Kappers. Hiervoor kan je je aanmelden bij mevrouw Melenhorst, 0529 − 40 1793.

Dalfsen, iedere ochtend is de soosruimte open.

Hessum

Iedere eerste vrijdag van de maand is er een ochtend met fietsen, wandelen, spelletjes. Aansluitend een warme maaltijd bij restaurant Madrid. Opgave voor de maaltijd noodzakelijk. Contactpersoon mevrouw Noordman, 0529 − 43 8352.

Maaltijd Roode Hert

Iedere laatste zondag van de maand kan je gebruik maken van een warme maaltijd bij het Roode Hert. Bestemd voor zowel echtparen als alleenstaanden. Eerstvolgende maaltijd is op zaterdag 26 juni om 13.00 uur is er een tweegangendiner, kosten tien euro. Opgave de donderdag ervoor bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, 0529 − 434570.

Koersbal

Op dinsdagochtend en vrijdagmiddag wordt er in Dalfsen, Pleijendal 89, koersbal gespeeld.

Fietsen Nieuwleusen

Iedere tweede woensdag van de maand in samenwerking met toerclub Nieuwleusen wordt er gefietst. vandaag 8 juni, starten om 13.30 uur bij ‘de Olmen’, Oosterveen 21 in Nieuwleusen. Opgave niet noodzakelijk. Er is altijd een koffiestop.

Bridge

Dalfsen: iedere woensdagochtend wordt er in Pluspunt, Pleyendal 89, recreatief bridge gespeeld. Aanvang 10.00 uur. Opgave niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Nieuwleusen: iedere maandagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur bridgemiddag. Er wordt niet in competitieverband gespeeld, gezelligheid staat voorop. Beginners en gevorderden kunnen hier terecht. Geen kosten aan verbonden.

Nieuwsgroep

Iedere woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur vindt in Dalfsen, Pleyendal 89, de nieuwsgroep plaats. Er wordt onder leiding van een docent belangrijke onderwerpen over het nieuws besproken.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.