Home / archiefcentraal / zingen in de dalfser open lucht

zingen in de dalfser open lucht

Zangers ondersteunen de liederen met hun zang en bij de kinderliederen mogen kinderen op het podium komen. Er is een gedrukte liturgie en een keuzeblad om een verzoeknummer op te geven. Het aantal stoelen is beperkt; wie kan wordt verzocht zelf een stoel mee te nemen. De Sing-in is vrij toegankelijk en er wordt een collecte gehouden. Het zingen begint om 19.00 uur en na afloop is er koffie, thee en limonade. De organisatoren hopen uiteraard op mooi weer. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan wordt uitgeweken naar de Grote Kerk op het Kerkplein. Meer informatie is te verkrijgen via 0529 – 434203.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.