ziekenhuis verlaagt parkeertarieven

De klant centraal is één van de kernwaarden van de Saxenburgh Groep, waartoe het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg behoort. “Dat betekent, dat we luisteren naar onze patiënten en dat ze zich welkom moeten voelen. Wij willen tegemoet komen aan hun wensen, daar waar mogelijk”, aldus Pauline Terwijn van de Raad van Bestuur.

Er is vaak kritiek geuit op het parkeren, met name over het feit dat er geen dynamisch parkeertarief was. Mensen die langer dan een uur parkeerden moesten een hoger tarief betalen. Dit is nu verleden tijd. Onderzoek heeft uitgewezen, dat het merendeel van de gebruikers van de parkeerplaats binnen twee uur het terrein weer verlaat. Op basis hiervan is besloten de parkeertarieven zodanig aan te passen, dat deze gebruikers in het lage tarief vallen.

De eerste 20 minuten parkeren blijven gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.