Home / archiefcentraal / zeer geslaagd ponyconcours nieuwleusen

zeer geslaagd ponyconcours nieuwleusen

Het spectaculaire teamspringen wred gewonnen door het team van BUHARE, wat bestond uit Fransiska Buiter ,Miranda Harke, en Kirsten Redder. Ze wonnen deze rubriek door in de finalerit de snelste tijd neer te zetten.

In de dressuur klasse B/D behaalde Suzan Seine met Aurora een eerste prijs en Nikyta Journee een derde prijs, Laura Kaal met Daisy een tweede en vierde prijs. Ook Matty den Boer met My Fair Lady een 3e en Kaya Schoemaker met Tofee reden zich in de prijzen, respectievelijk een derde en een vierde plek.

In de klasse L1 werd Suzan Seine met Volumia eerste en derde en Laura Kok met Ferry tweede. Tijdens de springrubrieken werden prijzen gewonnen door : Rachell Slump met Brendo in de klasse B/B. Kaya Schoemaker met Tofee tweede en Pascal v.d. Kolk met Paulus werd vierde in de klasse B/C.

In de klasse B/D klassiek won Matty den Boer met My Fair Lady een eerste prijs en Sabien Journee met Aranka eenzevende. Zij wonnen in het progressieve parcours een zedse prijs en Stefanie ten Kate met Nowaish werd hier zevende.

In de klasse L/C was er een eerste en tweede plaats voor Kaylee Wennemars met Ringo Star. Dean Wennemars met Nala werd tweede en Lois Joosse met Summer Star won in deze klasse ook een eerste prijs. Bryan de Vries behaalde met Pompidou in de klasse M/D dewteede plaats. De Roland Krul Bokaal werd gewonnen door Suzan Seine die deze dag bijzonder goed gepresteerd heeft.

.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.