Home / archiefcentraal / workshop fotografie op de lemelerberg

workshop fotografie op de lemelerberg

De start is bij Wildthout Hotel & Restaurant, waar ’s morgens aandacht wordt besteed aan de theorie en de techniek. Natuurlijk is er volop tijd voor vragen. Na de lunch met heerlijke streekproducten uit het Vechtdal trekt de groep de natuur in om daar naar hartenlust te fotograferen en van de natuur te genieten. Er wordt onder andere een bezoek gebracht aan de schaapskudde van Landschap Overijssel.

De theorie die ’s morgens opgedaan is kan meteen in praktijk gebracht worden. Niet alleen de fotografie, technische zaken en compositie komen aan bod, maar ook de natuur. Na afloop kan worden nagepraat en kunnen ervaringen uitgewisseld worden. Voor degenen die in juni niet kunnen, wordt de workshop herhaald op 17 september en 8 oktober 2011. Voor opgave en informatie: dookvangils@hotmail.com of 0529 – 451150.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.