Home / archiefcentraal / wisseling van de wacht bij ozc1

wisseling van de wacht bij ozc1

Of er nu lokaal, regionaal, nationaal of internationaal gevoetbald wordt, aan het einde van ieder seizoen vindt er binnen de meeste elftallen een stoelendans plaats. Ook bij OZC1 in Ommen vertrekken of stoppen er weer veel spelers van de huidige selectie. De meeste vacatures zijn inmiddels weer opgevuld.

Paul Jutten en Frank Jansen komen vanuit de tweede selectie het vlaggenschip versterken. Gerjan Schuttert heeft deze stap gedurende het afgelopen seizoen al gemaakt, net als Rico Magsino. Vanuit A1 komt Dennis ter Burg over naar de eerste selectie. Naast deze versterkingen, wordt de selectie aangevuld met een tweetal enthousiaste voetballers uit Hoogeveen, Robert Jan Thalen en Bernard van der Bent.

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.