Home / archiefcentraal / vv marienberg gooit seizoen op slot

vv marienberg gooit seizoen op slot

Niet voor lang want dinsdag 12 juli meert FC Twente aan voor een oefenduel in Mariënberg tegen de Duitse club VFL Osnabrück. De kaartverkoop is inmiddels gestart, zie voor verkoopadressen: www.vvmarienberg.nl . De wedstrijd begint om 19.00 uur, het advies is om op tijd te komen gezien de enorme belangstelling.

Vrijdagavond liepen de toekomstige C1-junioren zich flink in het zweet. Zelfs de al aardig op leeftijd gekomen trainer Luuk Hofsink moest er aan geloven. Happend naar adem en met zweet op het voorhoofd oogste hij respect. Niet alleen voor de vele rondjes die hij liep maar ook voor het initiatief om op deze manier geld binnen te lepelen voor fonkelnieuwe tenue’s.

Prins Sport uit Hardenberg sponsorde alle spelers en technische staf en zo waren er tientallen die een duit in het zakje deden. Hierna volgde de kaderavond waar onder het genot van een hapje en een drankje de vele vrijwilligers werden bedankt voor hun diensten. Zaterdag staken 25 leden voor het laatst dit seizoen nog éénmaal de handen uit de mouwen op de traditionele klussendag, steevast op de laatste zaterdag van juni.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.