vv marienberg gastheer voor fc twente

De organisatie is achter de schermen alweer druk bezig om het duel in goede banen te leiden. Mede dankzij goede contacten en de perfecte organisatie van de laatste jaren, is het Mariënberg wederom gelukt om een oefenduel van Twente te organiseren. FC Twente zal afreizen naar Mariënberg in ieder geval zonder trainer Michel Preud’Homme, hij tekende een contract bij Al-Shabab in Saudi Arabië.

Wel kan het publiek onder andere de nieuwe aanwinsten zien zoals Tim Cornelisse (FC Utrecht), Willem Jansen (Roda JC) en John Guidetti uit Zweden. Een nieuwe aanvaller die overkomt van Manchester City waardoor spits Janko zo goed als zeker zal verkassen.

Twente won vorig seizoen de Johan Cruijff schaal en de KNVB beker. Op 20 juni start het de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Eind juli moet de ploeg uit Enschede al acteren in de voorronde van de UEFA Champions League, de mogelijke tegenstanders zijn: Rubin Kazan, FC Zürich, Odense BK, Trabzonspor of Timosoara. Tegenstander op sportpark ‘Het Westerpark’ is 3. Liga club VFL Osnabrück uit Niedersaksen, Duitsland.

Binnenkort start de voorverkoop van deze wedstrijd die om 19.00 zal beginnen, hierover volgt zo snel mogelijk meer info. Zie ook : www.vvmarienberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.