Home / archiefcentraal / vrouw aangereden nabij ziekenhuis

vrouw aangereden nabij ziekenhuis

De groep scholieren reed in de richting van de Hoogenweg en de vrouw reed in tegenovergestelde richting. De andere fietser zou zijn gekleed in een geblokt shirt. De groep was na de aanrijding wel gestopt maar er waren geen gegevens uitgewisseld. De vrouw werd in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld. De politie is op zoek naar de fietser die betrokken was bij deze aanrijding en verzoekt deze zich te melden. Als u getuige bent geweest van de aanrijding, dan wil de politie ook graag contact met u. U kunt zich hiervoor melden bij het politiebureau Hardenberg of bellen met telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.