Home / archiefcentraal / volco zet atelier witharen op de kaart

volco zet atelier witharen op de kaart

Toen afgelopen jaar bleek dat de shirtjes niet zo mooi meer waren, heeft zij in overleg met Thea en Louis, nieuwe besteld. De nieuwe shirtjes representeren de kwaliteit van de prachtige Keramiek en beeldentuin die inmiddels rond het erf is ontstaan. Met deze shirts, en de bijbehorende slogan van het team ‘Louis’, moeten zij zich volgend jaar naar de eerste plek in de Salland competitie kunnen spelen.

De tuin, met meer dan tachtig beelden van acht verschillende kunstenaars,is gedurende de zomermaanden toegankelijk voor het publiek. Als je daar meer over wilt weten, bezoek dan de website van www.atelierwitharen.nl

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.