Home / archiefcentraal / verkeersmaatregelen tijdens blauwe bogen dagen

verkeersmaatregelen tijdens blauwe bogen dagen

Op verzoek van de Gemeente Dalfsen, blijft gedurende de komende Blauwe Bogen Dagen, het Van Bruggenplein voor de verkeerstromen geopend. Parkeren in de vakken aan het Van Bruggenplein en achter het oude Gemeentehuis is NIET mogelijk. Middels dranghekken, zullen de bezoekers gedwongen worden via het zebrapad over te steken naar het gedeelte waar de activiteiten, zoals de kindermiddag, de streekmarkt, het touwklimmen over de Vecht, de attractie Quest en kunstmarkt Montmartre aan de Vecht zal plaatsvinden.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.