Home / archiefcentraal / vaderdagkadootjes maken in de mozaiek

vaderdagkadootjes maken in de mozaiek

Vaderdag sluit de lange lijst van voorjaarsfeesten af. Daarna is het tijd om een ieder klaar te maken om te gaan genieten van een, hopelijk, lange mooie warme zomer. Zover is het nog niet, vaders in het Vechtdalgebied verdienen ook aandacht. In Lemelerveld wordt er op 18 juni een creatieve ochtend gehouden in de Mozaïek voor het maken van Vaderdagcadeautjes door kinderen. Tussen 9.30 uur en 11.30 uur zijn kinderen tussen de vier en twaalf jaar van harte welkom. Het hoeft niet de hele ochtend te duren, met een half uur is het cadeau klaar. Vaderdag wordt dan ook zeer bijzonder voor de knutselaars.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.