Home / archiefcentraal / twee kleurrijke exposities bij de groene welle

twee kleurrijke exposities bij de groene welle

Op de dinsdag staat het bruidswerk centraal. Derdejaars studenten presenteren hier bruidsboeketten en speciale bruidsarrangementen. Op de donderdag tonen studenten speciale arrangementen, grote ruimtelijke objecten en wanddecoraties. Daarnaast liggen verschillende werkstukken ter inzage, zoals presentatiemappen vormleer en ontwerpen voor grote versieringen voor bedrijfsaankleding en andere interieurs. Tijdens de avonden zijn de studenten aanwezig voor het geven van een toelichting op de werkstukken.

De werkstukken zijn onderdeel van de Proeve van Bekwaamheid (een nieuwe examenvorm) en zijn onderdeel van de samenhangende totaalopdracht, waarbij verschillende beroepscompetenties aan bod komen. De beoordelingen van de werkstukken wordt gedaan door een school- en externe assessor. Op deze manier is de objectiviteit gewaarborgd en wordt er gekeken vanuit een theoretisch en praktisch oogpunt.

Met de gepresenteerde werkstukken willen De Groene Welle en de studenten bezoekers kennis laten maken met de nieuwste trends en de mogelijkheden van grote decoraties voor bijvoorbeeld een bedrijfsinterieur. Ook geeft de expositie een goede indruk van de kwaliteit van de verschillende creatieve opleidingen. Iedereen die inspiratie op wil doen, is van harte welkom. De expositiestukken staan opgesteld in de kantine aan de Koggelaan in Zwolle.

Toegang gratis

De Groene Welle ontmoet je graag op dinsdag 28 juni of donderdag 30 juni. Beide expositieavonden duren van 17.00 tot 21.00 uur. De toegang is gratis. De school is gevestigd aan de Koggelaan 7 in Zwolle (8017 JN). Kijk voor meer informatie op www.groenewelle.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.