Home / archiefcentraal / tourtocht atb club marienheem

tourtocht atb club marienheem

ATB club Marienheem houdt op 19 juni, tijdens het midzomerfeest, weer haar jaarlijkse toertocht. De tocht gaat over de Luttenberg en de Hellendoornseberg. Dankzij de medewerking van particuliere landeigenaren, het waterschap Groot Salland, Stichting Overijsselslandschap en Staatsbosbeheer is het de club weer gelukt om een uitdagende route uit te zetten. U kunt kiezen uit 30 of 45 kilometer.

Over veelal onverharde wegen gaat de route naar de Luttenberg, met de eerste klimmetjes en dan naar de Hellendoornseberg waar een aantal pittige beklimmingen en snelle afdalingen te wachten staat. De terugweg gaat via Haarle langs watergangen en onverharde wegen.

“Het is een afwisselende tocht die voor iedere ATB`er wel iets heeft. Je fietst over brede zandpaden, single tracks, hoogte verschillen, maar ook paden langs watergangen. Er zitten technische stukken bij en stukken waar je vol gas over heen kan, ” aldus de organisatie.

Inschrijven kan tussen 8.30 en 9.30 uur bij de tent op het feestterrein aan de Kruizestraat en de kosten zijn 3 euro. Een valhelm is verplicht tijdens deze toertocht. Zie ook www.midzomerfeest.nl

voor meer informatie.

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.