Home / archiefcentraal / tijdelijke weg parallelstraat lemelerveld afgesloten

tijdelijke weg parallelstraat lemelerveld afgesloten

De afsluiting wordt vanaf de betonblokken in de Brugstraat en de Schoolstraat ingesteld. Plaatselijk verkeer kan gebruik maken van de bestaande omleidingen via de Langsweg. Fietsers kunnen gebruik maken van de fietstunnel tussen de Stationsstraat en de Schoolstraat. De werkzaamheden kunnen korter of langer duren als dit voor het werk noodzakelijk blijkt te zijn, of als de weersomstandigheden niet meewerken.

Tijdelijke fietsverbinding buiten gebruik

Vanaf woensdag 22 juni wordt na de middag ook de tijdelijke fietsverbinding richting de Mölnhoek buiten gebruik gesteld. Ook hier worden werkzaamheden door Enexis uitgevoerd. Deze verbinding wordt niet meer hersteld. Fietsers en voetgangers wordt geadviseerd vanaf dat moment gebruik te maken van de Driepuntsbrug of de fietstunnel tussen de Stationsstraat en Schoolstraat.

Meer informatie

Wie vragen heeft of meer informatie wil, kan contact opnemen met de toezichthouder van de afdeling Onderhoud en Beheer, de heer P. Linthorst. Hij is tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op nummer 0529 – 48 82 68.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.